top of page

Referencer

We have simply automated their business...

Hos Simply Automate sætter vi en ære i at have glade og tilfredse kunder.

Nedenfor findes udtalelser fra nogle af vores kunder.

Tryk på billedet eller firmanavnet for at læse mere om kunderne.

Grenaa_Havn_fortsaetter_vaekstrejsen.jpg

Grenaa Havn er en af Danmarks store industri- og erhvervshavne og er den mest centrale dybvandshavn. Grenaa Havn har i over 1½ år arbejdet med automatisering af deres administrative processer. Der er automatiseret mere end 50 processer. Der benyttes flere forskellige software.

"Hos Grenaa Havn optimerer vi hele tiden vores forretning. Vi er interesseret i ny teknologi og de muligheder, den bringer. I Simply Automate har vi fået en samarbejdspartner, som forstår vores forretning, og som kan automatisere vores manuelle processer. Vi har fået frigivet menneskelige ressourcer gennem tidsbesparelser, hvorved vi kan levere en højere service både internt og eksternt.”

Kirsten Hvid Schmidt, Økonomidirektør

linebreak600px.png
linebreak600px.png

SACO is a neutral NVOCC service provider. In short a NVOCC is a cargo consolidator, who operates between the carrier and the shipper with both import and export of goods. SACO has it headquarters in Hamburg, and has offices or representation in numuras cities around the world.

“At SACO we want to use the latest technology to ensure a fast and accurate handling of our customers cargo. Simply Automate has shown us, how we can utilize the Power platform in our operation. We can see the advantages by automating repetitative and time consuming tasks. The first process was up and running in a few weeks, and it gave us faster respons and significant time savings – and the employees are happy.”

Norman Vogt, General Manager

Leo Jansen, General Manager IT

SacoReference.jpg
linebreak600px.png
OBV.jpg

Østjyllands Brandvæsen er det fælleskommunale redningsberedskab, som ejes af Aarhus, Skanderborg, Odder og Samsø Kommuner. Beredskabet servicerer 430.000 borgere og rykker ud til brande, drukneulykker, færdselsuheld og miljøforurening ca. 2.500 gange om året. Østjyllands Brandvæsen har ca. 400 medarbejdere fordelt på fuldtids- og deltidsansatte, frivillige og juniorbrandmænd.

“Hos Østjyllands Brandvæsen har vi set mulighederne for at automatisere administrative processer. Vi er startet med at få automatiseret en del af vores faktureringsprocesser. Simply Automate har hjulpet os med at få frigjort tid hos vores administrative medarbejdere, så de kan fokusere på andre opgaver. Vi er overbeviste om, at det kun er starten, og at der er mange andre muligheder i hele vores organisation.”

Karina Gregersen, Sekretariatsleder

linebreak600px.png

ECU Nordic er et shippingfirma, som samler og sender gods for andre shippingfirmaer. ECU Nordic har automatiseret mere end 60 processer. I forbindelse med skift af driftsplatform valgte ECU Nordic også at skifte robotsoftware til MS Power Automate og har indgået en supportaftale, som sikrer overvågning af driften af robotterne.

”Simply Automate har hjulpet os med at flytte vores robotter til den nye platform. De har en stor forståelse for vores processer, hvilket har muliggjort en hurtig implementering. Det har klart været en succes på alle parametre – og rejsen fortsætter.”

Mads Winther, CEO

ECU ship.jpg
linebreak600px.png
Tradepoint billede.png

Tradepoint udvikler, indkøber og sælger møbler og brugskunst til store nationale og internationale brands og detailhandlere, gør-det-selv-butikker og e-handelsaktører, der drager fordel af direkte containerkøb hovedsageligt fra Asien. 

”Vi har klart set mulighederne med brugen af robotter, og Simply Automate hjælper os på vores rejse. Simply Automate har forståelse for vores processer, og vi har et godt samarbejde baseret på gensidig tillid. Vi har fået automatiseret nogle tunge processer ved salgs- og indkøbsordrehåndtering, men kan se muligheder i hele virksomheden.”

Steen Foged Pedersen, CFO

linebreak600px.png

Pro-Dress.com er en WEB-shop, som sælger arbejdstøj, profilbeklædning og fritidstøj til virksomheder og privatpersoner. Virksomheden er gazelle virk-somhed med stor vækst.

”Vi er en virksomhed, som gerne vil benytte ny teknologi til understøttelse af vores vækst. Simply Automate har åbnet vores øjne for, hvordan robotter kan hjælpe os med at automatisere vores forretning og opnå konkurrence-mæssige fordele. Vi har fået lavet de første robotter og kan se masser af muligheder – udfordringen bliver at prioritere rækkefølgen…”

 

Mikkel Birk Christiansen, Adm.direktør

pro-dress bil.jpg
linebreak600px.png
Jeanne-handywoman1.jpg

Handywoman hjælper kvinder med gør-det-selv-projekter gennem kurser, teambuilding, foredrag og ved at løse mindre opgaver. Desuden har Handywoman en web-shop med bl.a. værktøj og andet til gør-det-selv-arbejde.

”Simply Automate har gjort en kæmpe forskel for driften af min webshop og sparer mig for 2 ansatte. Mine “robotter” sørger for næsten alle mine administrative opgaver - og helt uden de uundgåelige, manuelle fejl. Med automatiseringen af opgaver, som jeg tidligere foretog manuelt, kan jeg fokusere på at vækste og udvikle min virksomhed.”

Jeanne Thylkjær Fjorback, Ejer og handywoman

bottom of page